Saturday, 24 December 2011

"The First Time"

Memandangkan ini entry yang pertama so saya nk cerita tentang pertama kali..selalunya bende yang kite buat pertama kali adalah benda yang paling tak dapat kita nak lupakn..first love,first kiss, dan banyak lagi.mungkin pertama ni selalu dikaitkan dengan cinta,contohnya cinta pndang pertama(contoh yg kat atas pn tntg cinta jgk)..msti lah korang xkan lupe org pertama yg korg sayang sgat..i mean your mom..kn3??..

orait..sebab sy bru sign up tok buat blog for the first time..of course sy xkn lupa masa,tempat,keadaan dan semua yg blaku skrang ni(or maybe i do)..dan sy xkn lupekn betapa susahnye nk menaip dgn ejaan yg pnuh..as u cn see..awal2 entry ni nmpk cm ok jew..sume dieja dengn btul..but i tell u what,,tu brpa byk kali edit tu..last2 redah je..n agak sush untuk tidak mnggunakan bhasa rojak dalam penulisa saya..wlupun org kte bhsa rojak ni merosakkan bhsa melayu,,tp sya rase dia mrosakkn bhasa yg kite rojakkan juga..tp klu korg bleh gune bhsa mlyu dgn pnuh dlm pnlisn korg,well,,keep it up!..i think in life we should be more honest,,knp nk ssahkn dri klu kte xikhlas..so this entry is not ikhlas at first and it goes very99 ikhlas toward the end..

so..maybe we should start our relationship now.. sy pn xtau ape akn jdi pd blog ni akan dtg..tp sya akan berusaha untuk "mengupdate" anything yg hopefuly akan mnrik mnat org rmai untuk mmbcanye..yup!..mgkn something yg boleh buat korang ketawa,sedih,ataupn somethng yg mmbri korg informasi..

saya rse saya xkn lupe hari ni..of course not..sbb hari ni is my BIRTHDAY!!!...so happy birthday to me!..thx to my frens yg wish my brthday..!..

KEEP IN TOUCH..!!!  =)

1 comment:

  1. hepy besday lah... di hari lahir ko yg ke 20 ko buat blog... so... sweet... hehehe...

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!