Monday, 2 January 2012

Amalina Che Bakri 17A1 SPM dah berubah???

baru je post pasal permulaan tahun yang baik..tetiba timbul plak berita yang tak berapa nak sedap didengar..kalau dulu kita pernah dikejutkan dengan perubahan mendadak pelajar genius sufiah yusuf..baru-baru ni plak pasal ariff alfian rosli yang lama menghilangkan diri..tetiba kahwin dengan pasangan gay..ish2..tak habis lagi,,yang terbaru Nur Amalina Chre Bakri yang pernah cemerlang dengan keputusan 17A1 dalam spm pulak dikatakan dah hampir2 nk ikut jejak diorg ni..cuba korang tengok gambar yang aku amik dekat www.informasi.my bawah ni...





mule-mule dikesan perubahan amalina ni kat facebook die..tapi ade yang cakap,facebook tu sengaja di buat oleh musuh2 amalina untuk menjatuhkan die..xtau la..actually aku takut nk post bnde2 mcm ni...tkot tersalah bagi informasi n ape2 plak..mungkin ade orang fikir bnde ni x patut di kongsi sebab menjatuhkan maruah seseorang..ape pun,,kita fikirlah sejenak..semoga bende2 macam ni dihindarkan daripada berlaku kat kita dan kawan2 kita,,pastu jadikan lah sebagai pengajaran..


KEEP IN TOUCH!!!  =)

2 comments:

  1. astagfirullah...

    kalau upa ni la bebudak pandai berfikir..

    ReplyDelete
  2. gambar telah dibuang atas permintaan amalina sendiri..boleh baca link di bawah..

    http://syahmielias.blogspot.com/2012/01/amalina-minta-semua-blogger-keluarkan.html

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!