Saturday, 28 January 2012

Pemain kelab Barcelona menipu & lakonan semata-mata

Ape yang aku nak share hari ni ialah rakaman video yang menunjukkan kelab bola sepak terkenal barcelona telah menggunakan teknik kotor yang tak sepatutnya..aku hampir2 tak percaya bende2 macam ni berlaku dalam dunia bola sepak..

penipuan dimana-mana!

daripada minit ke 0:16 sampai 0:42 merupakan latihan untuk pemain2 ni semua berlakon bila kat atas padang nanti..tengok jew la rakaman ni..ade sesetengah nye agak kelakar..enjoy football fans!




sorry barcelona fans!..

p/s : aku bukan seorang yang fanatik bola..tapi tetap menyokong perlawanan bola sepak malaysia dan seluruh dunia.


KEEP IN TOUCH!!!  =)

2 comments:

  1. mmg penipu besor punye kafir ni...


    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/01/sumpahan-kum-kum.html

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya, bab training tu bukan bukti kukuh. Video tu boleh di edit dengan meletakkan Barca TV logo kat atas. Cuma aku mengaku yg barcelona mmg a bunch of cheaters and divers..

    Blog Real Madrid Malaysia

    http://aishcornerlot.blogspot.com/

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!