Sunday, 22 January 2012

siapa tak kenal Adele???

kepada sesiapa yang tak  mengenali seorang penyanyi yang memiliki nama panjang Adele Laurie Blue Adkins..hari ni aku nak kenalkan kat korang dengan die..adele dilahirkan pada 5 may 1988 di Tottenham,north London..umurnya baru 24 tahun..yup!..masa mula2 aku tengok pun aku tak percaya..aku ingatkan around 29 or 30tahun..die kelihatan sangat matured..




adele popular dengan lagu-lagu seperti rolling in the deep, someone like you, set fire to the rain yang sangat mengasyikkan...lagu2 kak del ni semua adalah hasil penulisan die sendiri n kebanyakannya menceritakan tentang kisah hidup die yang penuh dengan dugaan..

so aku akan share ketiga2 lagu yang aku sebutkan di atas yang aku rasakan sangat lah sedap untuk dimakan..didengar..!

Adele-Rolling in the deep



Adele-Someone like you



Adele-Set fire to the rain



sebenarnya ade banyak lagi lagu die yang best-best..untuk yang suke persembahan live..yang kat bawah ni perfomance live Adele at royal albert hall London yang full (sebenarnya ni dah di dvd kan..tpi disebabkan
pirates of the caribbean,aku jumpa full concert kat youtube,,tq youtube!)...untuk lagu set fire to the rain dan rolling in the deep di atas..itu adalah persembahan die kat royal albert hall ni..




hope you enjoy..share the talent!


KEEP IN TOUCH!!!  =)

1 comment:

  1. tak kenal sangat penyanyi barat..
    kalau pelakon kenal la skit2..hehe..
    penyanyi malaysia pun ramai saya tak kenal.
    btw, done following you..
    feel free to hit me back. :)
    recently post...motivasi untuk berjaya

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!