Monday, 16 January 2012

The Best Of Yunalis Zaraai - Yuna


Aku nak share satu lagu daripada yuna..which is my favourite artist =P  (always love her walaupun die dh byk berubah berbanding dulu,,i meant imej die..but still my favourite!!) ..ini lagu baru yuna untuk tahun 2012..aku rasa lagu ni sangat sedap sebab kalau dengar betul2 muzik die macam bunyi sepanyol ade..bunyi italy pon ade..mungkin dapat inspirasi sebab baru balik daripada rome kot..ala-ala gaya zaman2 P. Ramlee pn ade..tapi yang paling jelas lagu ni memang klasik sangat..very nice!..

pada pendapat aku lagu ni merupakan lagu kedua terbaik ciptaan yuna yang berbahasa melayu selepas dan sebenarnya..atau mungkin ketiga terbaik selepas dan sebenarnya n gadis semasa..atau mungkin dan sebenarnya,gadis semasa,penakut n cinta sempurna..anyway..but still the best..


link kat bawah ni lagu official nye..tp bukan official music video la..just kalau korang beli album die..mungkin ini yang akan korang dengar..tq rosmanpositivo.!


bagi sesiapa yang lebih suka tengok persembahan live pulak..ni persembahan yuna masa pelancaran album baru die dengan media..tq budiey27!!

Persembahan Yuna TERUKIR DI BINTANG




Lirik Terukir Di Bintang - Yuna

Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu 
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu 
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba 
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti Kan… kamu…  
Sayangku Jangan kau persoalkan siapa dihatiku 
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu


KEEP IN TOUCH!!!  =)

1 comment:

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!