Monday, 6 February 2012

Promosi yang sangat GEMPAK pada 8 feb 2012 !


Sape yang suka makan pizza hut..korang mesti tak kan lepaskan peluang keemasan macam ni..3 regular pizza + 6 sup cuma rm40 sahaja tak termasuk 6% gov charge..jimat rm36.20..

ape yang korang kena buat cuma print coupon kat atas ni (berwarna atau hitam putih kedua-dua diterima.) ataupun boleh buka link sini..lepas tu pergi tebus kat mana-mana cawangan pizza hut selain KLCC, Genting Highland, dan wangsa maju..

ape yang tak bestnya tentang promotion ni..ia cuma berlangsung selama satu hari iaitu pada 8 Februari 2012, bermula pada jam 11pagi hingga 11malam sahaja..dan hanya sah untuk bungkus (take away) dan penghantaran sahaja (delivery) sahaja..satu coupon hanya sah untuk satu pembelian..

sesiape yang berkesempatan,,jangan lah lepaskan peluang ini..

p/s : pizza golden reunion feast sedap!

2 comments:

  1. semalam aku makan domino lg... sedap.. beramai2...

    http://www.mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/sambutan-maulidurrasul.html

    ReplyDelete
  2. dlu ad buat camni gak..kfc...setengah jam je habis..pastu batal...
    dah folo..

    kenapa nak sedih?
    kenapa nak menyesal sebab putus cinta?
    patut ke menyesal?
    http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/kenapa-nak-menyesal-sebab-putus-cinta.html

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!