Sunday, 12 February 2012

this girl is AMAZING!!!

Hari ni aku sangat tertarik untuk berkongsi dengan korang pandangan daripada seorang gadis berumur 17 tahun tentang hijab..

Ape yang aku nak tekankan di sini adalah keberanian beliau untuk membuat video dan upload di youtube yang aku rasa bukan semua orang berani nak buat.. dan tahap konfident beliau bila bercakap tu sangat lah yakin.. fikirkan lah balik ape yang kita buat masa umur 17 tahun?..sape yang belum 17 tahun tu,,be like this girl which can inspired people..beliau juga menggunakan bahasa inggeris yang aku rasa beliau mahu menyampaikan mesej kepada seluruh dunia bukan sahaja di malaysia..



Mungkin ade banyak lagi pandangan dan video-video yang hebat kat youtube tentang berhijab ini..tapi aku tertarik dengan video daripada channel adibaaah ni di youtube..this girl must be so proud if she knew that this video is in my blog!.=P

ape-ape pun..aku harap video ni akan merubah sesuatu kearah yang lebih baik dalam diri kita..

p/s : when it comes to presentation..eye contact is so important,,i think you should just look straight to the camera instead of look at the ceiling or wall or the surrounding..but u'r points is really good!!


JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)

4 comments:

  1. suka, bagus ..satu permulaan yg baik utk memberikan kesedaran umum kpd yg menontonnya.

    ReplyDelete
  2. wow i adore her english! fluent gile..
    yup, betul ape yg die sampaikan
    always renew our intention, we wear hijab bcz of Allah :)

    ReplyDelete
  3. confident je bdk nie....se lgi english language memg power...i'm proud of her....hehehe

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!