Sunday, 4 March 2012

Bila kucing dijadikan seperti manusia!

Sebelum ni aku pernah berkongsi entry tentang panda yang sangat comel..entry bertajuk "Bila panda bersin dan main gelongsor!"..bila cakap pasal binatang yang comel..mesti tak lari daripada mulut kita untuk sebut kucing..

gambar-gambar ni merupakan imaginasi oleh Harry Whitter yang membayangkan bagaimana kucing memakai baju dan membuat kerja-kerja seperti manusia..



7 lagi gambar dengan membaca entry ini sepenuhnya...









tak terkata aku tengok gelagat kucing-kucing kat atas ni..coommeelll!!!..  I LOVE CATS!..tq Harry Whitter sebab buat gambar-gambar comel ni!

                                                                                                                                                         sumber



JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)

4 comments:

  1. hahaha, lawak giler tgk kucing yg jadi student2 nakal tu, duk dlm toilet then smoking, haha, cuteee semuanya ! :D

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!