Tuesday, 6 March 2012

WOW.!!!..malaysian broadcast on The Ellen Degeneres Show..!!

aku memang sangat minat menonton rancangan talk show iaitu The Ellen Degeneres Show...aku sarankan semua pembaca supaya menonton talk show tersebut..sangat-sangat kelakar dan ade mesej yang berguna..

aku sangat terkejut bila satu segmen daripada rancangan itu yang diberi nama "Local Focal"..dimana mereka menyiarkan rakaman yang live tetapi ada yang tak sepatutnya beraku dalam rakaman itu..kalau korang tak faham..tengok klip ni!!!



kalau ada yang  tak kenal siapa Ellen Degeneres ni..dia adalah seorang celebrity Hollywood,comedian yang sering membuat stand up comedy dan berkawan baik dengan oprah winfrey..dia juga pernah mengacarakan oscar dan memenangi banyak anugerah rancangan bual bicara kegemaran dan terbaik..

Baru-baru ni dia telah meletakkan hartanahnya yang bernilai usd49mil dan membeli rumah pasangan hollywood brangelina(brad pitt & anjelina jolie) yang lokasinya di tepi pantai bernilai usd12mil...

dia juga merupakan seorang yang sangat pemurah..baru-baru ni dia baru saja menghadiahkan sebiji rumah kepada salah seorang penontonya di studio..selain itu..dia juga sering menghadiahkan kereta,ipad,barang kemas,pakej percutian dan macam-macam lagi..

nama-nama besar seperti justin beiber,charice,greyson chance..mereka semua ini mula popular apabila dijemput ke talk show ini..greyson chance yang pernah buat konsert kat malaysia tu merupaka artis dibawah naungan syarikat Ellen yng dipanggil ElevenEleven...

aku harap akan ada rancangan malaysia yang berbentuk macam ni..subscribe channel die kat youtube..memang best..aku tak pernah miss setiap update dalam channel die..ENJOY!!

p/s : macam tak percaya!!!


JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)

2 comments:

  1. hahaha suke jugak talk show ni tp jarang tgk, haha style gile... (>_<) best2 :p

    ReplyDelete
  2. Terbaik kot. Malaysia memang power. Lulz. ;)

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!