Tuesday, 10 April 2012

Gaun kreatif bertemakan LAMAN WEB popular.!

Sebelum ni aku ade post entry pasal Gaun daripada 9999 bunga rose!..apa yang korang akan tengok ni adalah lebih kurang sama, sebab ia berkaitan juga dengan gaun, tapi gaun ini di reka mengikut tema laman web popular seberti facebook, google dan youtube.

Kreatif betul designer nya..!



5 lagi gambar dengan membaca entry ini sepenuhnya..








lepas ni mungkin diorang boleh reka gaun mengikut tema restoran fast food popular pulak,,macam kfc, mc donald, dan pizza hut..lapas tu boleh bagi staff mereka pakai..nampak gempak sikit!..cuma bagi idea, Manager pliz take note!.you're welcome!=P

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)


1 comment:

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!