Wednesday, 4 April 2012

Yuna masuk Talk Show popular USA!!! -betulkah?

The only thing that came out from my mouth is.."NOO!!!..that is not  yuna!"..i almost can't believe that she can make it this far..the talk show is one of the most famous talk show in america!..can you imagine?!..millions of people are wathing her perform on the stage,,this is like a very good platform to make a debut of her new album..i think i got to excited..anyway..its awesome!!!

Rancangan yang aku maksudkan ialah CONAN, pengacaranya ialah Conan O'Brien..For sure..tetamu jemputan untuk show ini sangatlah berderet-deret..Rancangan bual bicara ni juga adalah antara rancangn yang paling popular di amerika selepas The Ellen Degeneres Show..



aku tak berapa mengikuti sangat rancangan tu, tapi ape yang aku tahu rancangn tu memang sangat popular..sebelum ni aku ade buat entry tetang malaysian broadcast on The Ellen Degeneres Show..!!..ramai yang perlekehkan kata baru masuk sikit tu dah nak bangga lebih-lebih..

Walau bagaimanapun, ada juga segelintir yang tak meminati yuna kerana lagunya yang slow dan nyanyian yang  macam bercakap.by segelintir i mean 2 of my fren !=)..(everyone should love yuna!=P) Pada pendapat aku Yuna mempunyai originality yang tak ade pada orang lain. Meaning that yuna muncul sebagai penyanyi di malaysia atas suara dan bakat yang lain daripada yang sedia ada untuk diketengahkan pada rakyat malaysia,dan ya!.diterima..Tak kira lah dia nak bercakap atau even berbisik pun, if there is a talent orang akan terima.

Lepas tu ramai muncul artis ala-ala yuna. Yang tu malas nak layan=P.!jom tengok yuna kat talk show tu..

Baca entry ini sepenuhnya untuk menonton video awesome yuna!...



Yuna performs a tune off of her self-titled album due out on April 24th, 2012.

Ape yang bagus pada aku ialah dia cuba untuk mempromosikan malaysia dan budaya orang melayu...Sekurang-kurangnya malaysia tidak sekadar terpalit di peta dunia sahaja.

p/s : Terubat selepas kecewa dengan kekalahan yuna di "nickelodeon kids choice awards 2012"

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

No comments:

Post a Comment

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!