Saturday, 19 May 2012

The AWKWARD moment...

sekarang ni memang tengah menjalar fenomena 'the awkward moment' kan. Tapi kadang-kadang apa yang ditulis tu memang betul-betul awkward lah. Nak wat cam ne kan, kalau kita ada dalam situasi tu kena la pandai-pandai cover line. Aku pun tak nafikan yang aku selalu jew tergelak sorang-sorang bila terbaca 'the awkward moment' ni, sebab terkena kat aku sendiri.

Jom kita tengok the awkward moment yang mungkin ade sesetengahnya terkena kat diri korang jugak.=D


Baca artikel ini sepenuhnya...
















That awkward moment when the 
dentist asks you a question while 
his hands are in your mouth.


That fail moment when you 
think you did really well
 on a test but actually got a 68%.


That awkward moment when
 you try to explain a song 
but don’t want to sing it.


That awkward moment when 
you accidentally type your 
password in the username slot.

Ade yang terkena tak? Kalau ade yang tak terasa atau mungkin tak ade satu pun awkward moment kat atas tu terjadi kat korang, mungkin ade something wrong.  

Tapi yang paling awkward sebenarnya adalah :

"When that awkward moment is not awkward" =D

Tapi aku yakin mesti pernah terjadi kat korang, cuma ada sesetengah tu tak berapa nak awkward sangat, ikut situasi la kan. Feeling awkward is normal ape, macam aku cakap (cakap???ok tulis!) tadi, pandai-pandai la cover line. =P

selamba je kucing ni..!!! (lari tajuk sikit) saje nak share.=D



JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)



1 comment:

  1. hahaha. That awkward moment ... some of them memang awwwwkwarrrrd :P

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!