Thursday, 21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

click untuk join.!

Wuhuu!..dah la lately ni aku jarang-jarang update blog, tengah final la katakan, memandangkan hari ni aku dah setkan untuk off daripada buku-buku..=D..so it is a perfect time to join a segmen..tetiba ade pulak segmen BEN ASHAARI DAN SAYA..

Antara kriteria blog yang aku suka baca :

1.Berinformasi, maksud aku memberi aku input atau ilmu yang baru.

2.Menarik, bukan dengan sekadar layout, tapi juga contentnya.

3.Blog yang memaparkan berita-berita dan isu yang terkini.

4.Blog yang mempunyai nilai-nilai positif untuk dikongsi.

Secara keseluruhannya, pada pandangan aku blog yang bagus tu akan meninggalkan kesan di dalam diri pembaca dan memberi pengaruh tersendiri.


JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!!  =)

20 comments:

  1. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)


    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak..
    jom singgah blog pka nak,,??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  4. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yg sama! jom! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam.wah suka blog informasi juga.tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

    ReplyDelete
  9. header lawa :)

    salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. As Salam bro..dari segmen yang sama, done follow u..sudi2kanlah berkunjung ke laman aku

    ReplyDelete
  11. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

    ReplyDelete
  15. salam kenal..

    singgah dr segmen yg sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

    ReplyDelete
  17. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yang sama!
    done follow.^^

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    p/s:happy berblogging!

    ReplyDelete
  19. singgah dr segmen sama

    alang2 dh singgah wani follow sekali

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!