Tuesday, 24 July 2012

Cara-cara cupcake termahal didunia dihasilkan (video)

Tanpa melengahkan masa lagi,,nah tengok video ni!


Daripada video yang aku tengok kat atas ni, Cupcake tu disalut dengan gold foil, manakala whipped cream tu ditabur dengan serbuk emas..soalan aku,

1. Emas boleh makan meh?

Aku ada cadangan untuk yang ada duit untuk beli cupcake ni,,apa kata ko derme je duit tu kat mana-mana tempat yang patut, kan lagi berpekdah daripada beli kejadah yang belum tentu pun sedap, emas 24 karat tu sah-sah rasa die tawar.


Even duit dah terlampau banyak tak terjangkau pun, spending money to buy something like this is still membazir. Membazir amalan syaiton, berdosa tau, nanti masuk neraka..hmmm..=)


JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)


No comments:

Post a Comment

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!