Saturday, 7 July 2012

Getting excited for RAMADAN!

As you can see bahagian sidebar sebelah kanan atas sekali, Aku dah letak coundown timer untuk ramadan tak lama lagi. Excited nak sambut ramadan tahun ni, mungkin sebab ini kali pertama
"berramadan" kat rumah, setelah ditinggalkan kat asrama sejak dari tingkatan satu
lagi..huuh!perantauan.!.




Sepanjang bulan ramadan aku kat rumah, so ade beberapa perkara yang buatkan aku jadi lebih excited!

1. Nak bersahur dan berbuka dengan family!

2. Nak borong kat bazaar n makan kat RUMAH.!=D(selalu makan kat bilik atau dewan makan)

3. Nak sembahyang terawih dekat kampung!

4. Boleh masak ape saja yang teringin untuk berbuka.!

5. Nak pergi majlis-majlis berbuka puasa!

basically tu la benda-benda yang buat aku sangat teruja bila dapat berpuasa kat rumah..

Boleh tak korang kongsikan ape yang buat korang excited sangat nak celebrate ramadan n berpuasa tahun ni.?..=)  tq!..

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

1 comment:

  1. aq mungkin keje thn ni... so, puasa biasalah dgn keluarga but if aq dpt keje, aq tak beraya dgn family... aq beraya kat tempat keje... *itupun kalau dapat kerja... haha...

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!