Saturday, 14 July 2012

Menang US1 JUTA dengan penuh bergaya!

1. Aku kagum dengan tahap keyakinan diri die.

2. Aku kagum betapa banyaknya pengetahuan umum yang dia ada!

3. WHAT??!!


You how it feel when you'r dealing with a lot of money!..by a lot..i mean a million of dollar!

Dengan penuh yakin dia jawab, and dengan sekelip mata menang us1juta!..tak payah nak sekelip mata sangat la kan..ada la dua tiga kelip kot. Aku bayangkan kalaulah aku dapat jawab soalan exam dengan seyakin itu..huuu..best-best!

Ape yang aku cerita ni???..

Ha nah!..tengok video ni...

Baca entry ini sepenuhnya...


Alamak tak boleh nak share plak video ni dari youtube..takpe2..korang klik link kat bawah ni yang akan membawa korang straight kepada video yang aku maksudkan..



Cam ne?..IMPRESS tak?..Terbaik la John Carpenter!..well done!

p/s : john carpenter merupakan orang pertama yang memenangi us1juta dalam program itu memceahkan rekod yang dimenangi sebelum itu iaitu us500 000 ...

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

2 comments:

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!