Friday, 10 August 2012

Pengupas epal PALING handal!!!

Bila tengok video ni, aku tunggu je bila la pisau tu nak terpotong tangan die..fuh!.. Walaupun tajuk video ni "Peeling apple like a boss"..Cuba tengok ade ke boss yang boleh kupas epal cam ni???=P

Amaran untuk kanak-kanak bawah umur...Jangan cuba aksi ni dirumah!..dont try this at home!


Kalau berani dan sanggup untuk mengorbankan beberapa batang jari korang untuk mencuba aksi ini,,hmmm..silakan la..kalau ada sape-sape yang berjaya boleh la share ye!..gud luck!=P

Berfikir sejenak- Agak-agak macam mane orang-orang cam ni boleh tau yang die ade talent  ni?. Agaknya mesti ada satu hari tu yang die tengah termenung atau boring-boring kan..tetiba terlintas kat fikiran die:

"Apa kata aku kupas epal..Yes!..aku nak jadi mengupas epal paling awesome..!"

Tu yang jadi macam dalam video tu...hebat-hebat!..

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

1 comment:

  1. ko tak cuba ke???

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/iklan-raya-yang-bermakna.html

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!