Saturday, 11 August 2012

Rihanna tweet pasal YUNA ! wait, whaattt???

seriosly aku dah macam tak percaya yang rihanna yang "umbrella ella ella ella ey ey ey" tu tweet pasal yuna... Bukan je die tweet kata yang yuna tu hebat, tapi die jugak tweet dua line daripada lagu live your life...!

Wait, whaattt???...rihanna ada 24 juta+++ Followers ok kat twitter!...Tapi memang tak dinafikan yang lagu live your life tu memang mendalam maksud die dan banyak mesej-mesej yang bagus dan positif...Kawan aku pun inspired dengan lirik lagu tu...

kalau korang tak percaya,,jap aku print screen ye..


Hah ni!.. yuna pun reply tweet ni and retweet balik tweet rihanna tu..tak percaya lagi...kejap ea,, nakprint screen..korang tak yah tunggu..!nak tengok kat bawah ni...



Maksudnya Rihanna dah menyedari kehadiran penyanyi malaysia bernama YUNA kat international music industry diorang!...Proud3!!

topnotch tu maksudnya kira macam excellent la, atau pun tiptop!..lebih kurang macam tu la..correct me if im wrong...But the point is it brings a good mesej..yeayy!

Satu-satu kejayaan yang diraih oleh yuna..baru-baru ni die perform kat lollapalooza at chicago...and aku ade tengok satu interview daripada sana..yuna dengan bangga nya menyatakan yang die adalah seorang muslim and malaysian...tak lupa asal usul..tak macam setengah artis tu,,,dah sampai tahap international tapi tak pernah nak mention pun came from malaysia...aynway...tengok interview ni!



Im officially yuna's stalker!!!haha...aku pun tak tahu kenapa aku minat sangat kat die...mungkin sebab die pakai skirt dengan sneaker kot..haha..

Sempoi kot..atas dah feminin..tetiba kasut...hah!..tapi style la!

Aku minat kat yuna sebab die selumber tak macam kebanyakan artis yang cover-cover sangat kan... Friendly, kelakar, dan humble! dah bijak..and of course la sebab die berbakat dan lagu-lagu yang die tulis memberikan satu era baru dalam music industry especially malaysia...dulu-dulu masa lagu dan sebenarnya popular, terus banyak keluar lagu yang seakan-akan cam tu kan, yang slow and tenang..hahhh..

Pas tu muncul pulak artis-artis klon-klon yuna...kiranya aku boleh cakap yang yuna ni muncul dengan bakat dan gaya yang tesendiri, which pada ketika itu tak ada lagi orang cam tu kat malaysia..yeayy!!!

p/s : Yuna, stay humble and awesome ok!

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

3 comments:

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!