Thursday, 13 December 2012

Koleksi kasut Christian louboutin milik Nur Fazura

Ini adalah entry kedua tentang Fazura dan koleksi kasut jenama pereka dari Paris ni,iaitu christian louboutin..Entry pertama dulu boleh klik kat link ni...so aku rasa entry ni needs no introduction la kot..just tengok jela pic kasut fazura..sumber adalam instagram Fazbulous!....










Banyaknya koleksi louboutin Fazura.. Kalau total up semua, dah boleh angkat kereta sebijik cash!...

Yang memakai jenama ni aku boleh klasifikasikan sebagai sangat bercita rasa tinggi dan mewah..sedangkan dengan design yang hampir sama, korang boleh dapat RM100++ je.. balik cat sendiri tapak dia warna merah..Untuk orang-orang yang tak mampu (actually x nak membazir) boleh la buat sedemikian..

Nak pakai barang-barang berstatus mewah ni, kena tengok balik status diri kita..kalau rasa nak beli sepasang louboutin kena ikat perut tu bek tak payah la.. sampai kesudah orang tak percaya tu louboutin..haha

Kalau sesapa rasa cam berkenan n berkemampuan nak beli..boleh la usya-usya harga kat sini ye..huhu

Nak tengok sapa lagi artis malaysia yang pakai louboutin..klik link sini..

p/s : sape nak follow twitter aku..

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

No comments:

Post a Comment

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!