Thursday, 6 December 2012

Selebriti malaysia dan Christian Louboutin...



Kenapa christian louboutin..x de jenama lain ke?...Mungkin sebab aku rasa jenama ni adalah antara yang termewah dan termahal yang mampu membuat aku jawdrop sebentar... Boleh bayangkan tak jika anda pergi kekedai kasut, membeli sepasang kasut dan membayar sejumlah RM20 000 untuk memiliknya...???

Antara artis malaysia yang memang banyak koleksi louboutinnya ialah Nur Fazura..nah baca kat sini..

Antara artis lain ada memiliki louboutin ialah ummi nazeera, Nora Danish, scha alyahya dan Neelofa pun tak terkecuali... Louboutin ni sebenarnya lebih popular dikalangan wanita yang gemarkan kasut yang bertumit super tinggi..all this fashionista called it skycraper heels..

Scha & Awal





Ummi Nazeera..




Nora Danish..

As you can see wallpaper kat belakang tu..ni masa aim19..

Red bottom shoes..

Nampak tak motif gambar ni diambil dari belakang..=P

Ini adalah pose terbaik jika anda menyarungkan sepasang louboutin..
Neelofa..
Tu dia..daffodile..pakai masa rancangan Meletop.. Tapi bila tengok si lofa ni pakai,
macam kasut tu mengover shadow segala-galanya, which is sangat spoil..

sory..kualiti gambar kurang..

ini bukan loiboutin..tapi still vogue!








Kualiti gambar sangat hodoh...sigh..sory..
Ella..
Dipakai semasa ASK..
Yang atas tu louboutin sama dengan koleksi Fazura...
Ella pun ade..louboutin leapord..







Ramai lagi sebenarnya artis malaysia yang ada louboutin ni..or red bottom shoes sebab trademark kasut ni ialah tapaknya berwarna merah..so senang la orang nak tau kan yang u pakai laboutin ribu riban..tak payanh susah-susah nak tanggalkan tok tunjuk kat orang..

Kasut ummi nazeera dalam gambar tu ialah dalam kalangan doffodil..klu tgk kat website louboutin, doffodile strass harganya dalam $6000++...ow em gee..!..boleh buat buat down payment kereta uollsss!..aku pun tak pasti sama ada beli kasut ribu-ribu ni adalah pelaburan yang baik atau pun tak...Tapi yang aku yakin kalau beli emas lagi huntung!..simpan-simpan naik jugak harganya...

Daripada beli kasut ribu-ribu tu kan..sape la yang nak beli kasut bau cagu u tu kan..unless korang kate middleton tak pelah..

p/s : 1- kalau aku jumpa lagi artis pakai louboutin aku update ye..
       2-Sape-sape ade twitter bleh follow aku kat sini..tq!

JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARIPADA SEMALAM, DAN HARI ESOK LEBIH BAIK DARIPADA HARI INI !!!

KEEP IN TOUCH!!! =)

1 comment:

  1. Today shoes is one of the leading element of fashion and people chose shoes very carefully with quality and price.
    Running Shoes for Men

    ReplyDelete

Nur Sihat - Rahsia untuk anda!